Geen categorie

Start nu met WAXEN

Het is weer tijd om te waxen

De zon schijnt weer volop dus is het nu toch echt tijd om te beginnen met waxen! Wil jij tijdens je vakantie elk moment zo in je bikinibroekje kunnen schieten? Zonder nadenken dat leuke zomerjurkje aandoen en je gebruinde benen laten zien? Begin dan nu met waxen!

Met spoed waxen…niet zo’n goed idee

Normaal blijven je haartjes na een waxbeurt 3-6 weken weg. Maar niet als je normaal altijd scheert. Doordat je regelmatig hebt geschoren heb je na de eerste keer waxen nóóit 100% glad resultaat. Door het scheren zijn je haartjes namelijk heel erg actief. Ze groeien snel en onregelmatig.

De beste tijd om te waxen

Natuurlijk raad ik je aan om gewoon het hele jaar door te waxen. Wil je toch liever in de winter scheren en in de zomer waxen? Zorg dan dat je minstens 3 waxbeurten hebt gehad, voordat de zomer begint of dat je op vakantie gaat. De meeste mensen krijgen pas na een 3de waxbeurt een gelijkmatigere haargroei, waardoor je ook echt langer haarvrij blijft en dan kun je dus ook zorgeloos op vakantie gaan! Dus start nu met waxen!