ALLE BEHANDELINGEN

AguaGlo Plus

AguaGlo Plus

Een vernieuwende, natuurlijke en niet-invasieve huidverjongingstechniek. Het antwoord voor klanten die een intens gehydrateerde, egale huid wensen met een prachtige glow.

 • Krachtige huidverjonging
 • Frisse glowing look
 • Vermindert hyperpigmentatie
 • Stimuleert celdeling
 • Diepe reiniging
 • Niet-invasief

  De AquaGlo plus™ is een echte ‘mooi maker’ en een totaal nieuwe stap naar een sterke, krachtige huidverjonging.

  Deze vernieuwende, natuurlijke huidverjongingstechniek is niet-invasief, pijnloos én geeft onmiddellijk uitstekende resultaten.

  Het antwoord wanneer je een intens gehydrateerde, egale huid wenst met een prachtige glow.

  De Aquaglo Plus behandeling is een vernieuwd alternatief voor de Microdermabrasie behandeling.

 

Voor alle huidtypen

Vanaf 45 min

Prijzen

Aquaglo Plus

€ 120,-

Aquaglo Plus kuur

Kuur van 5 behandelingen

€ 600,-
ONZE WERKWIJZE

De behandeling

Een AquaGlo behandeling bestaat uit twee of drie stappen. Eerst wordt de huid gereinigd en vervolgens wordt stap 1 uitgevoerd: met deze stap worden er vloeistoffen aangebracht d.m.v. het apparaat. Deze vloeistoffen verweken de dode huidcellen waardoor deze verwijderd worden. Dit wordt gedaan met een vacuüm kop die een micromassage uitvoert. Dit om de huidconditie te herstellen, de teint van je huid te verbeteren en op te frissen.
Bij stap 2 wordt een intensief reinigende oplossing ingezet om de T-zone en extra onzuivere plekken op de huid nog dieper te reinigen.
Bij stap 3 worden krachtige vloeistoffen aangebracht met de vacuüm kop die voeding, verjonging en hydratatie aan de huid geven. De AquaGlo behandeling geeft een snel zichtbaar resutaat.

De AquaGlo zorgt voor een diepe reiniging, exfolieert, hydrateerd, geeft zuurstof en stimuleert de microcirculatie in één enkele behandeling. Deze behandeling is dan ook uitermate geschikt voor de aanpak van mee-eters, acne en de onzuivere huid. Bovendien zijn er geen bijwerkingen, downtime of ongemakken na deze behandeling.

Advies: Draag de eerste 48 uur na de behandeling geen vloeibare foundation.