ALLE BEHANDELINGEN

Huidtherapie

Acne behandeling

Eens standaard behandeling voor acné bestaat niet. Acné is een klacht die maatwerk vereist. Acné waarbij bijvoorbeeld mee-eters op de voorgrond staan vereist een andere aanpak dan een acné met diepe ontstekingen. Wij gaan kijken wat de beste aanpak is in uw situatie. Acné gaat vaak niet vanzelf over.

PEELINGS
Acné behandeling d.m.v. peelings:

Bij reguliere acné therapie voeren we een dieptereiniging uit, vaak in combinatie met chemische peelings. Bij een dieptereiniging van de huid worden er mee-eters, talgophopingen, gerstekorrels en puistjes verwijderd. Hierbij kan er gebruik gemaakt worden van een dun, klein naaldje, die een opening maakt in de huid. Zo kan talg makkelijker uit de huid worden gehaald. Het doel van de behandeling is om ontstekingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen. Deze behandeling wordt voornamelijk in kuur-vorm gedaan. Een kuur bestaat uit 4 tot 6 behandeling met daar tussen 7 tot 14 dagen.

Doordat acné moeilijk te genezen is, kan een dieptereiniging gecombineerd worden met een behandeling van de dermatoloog. Bijvoorbeeld door de juiste medicatie daarnaast te gebruiken zoals daarvoor bestemde vormen van antibiotica.

Acné behandeling d.m.v. Microdermabrasie

Acne behandeling door middel van microdermabrasie behandelingen zijn zeer effectief.  Pure kristallen worden nauwkeurig en met hoge snelheid naar de huid getransporteerd. De dode, verhoornde huidcellen worden op een zorgvuldige manier verwijderd en door het Microdermabrasieapparaat meegenomen. Het bevordert de doorbloeding van de huid. Hierdoor dringen werkzame stoffen en zuurstof tot diep in de huid door.
Een microdermabrasie behandeling wordt niet geadviseerd wanneer er nog veel pustels en ontstekingen in de huid aanwezig zijn. Wel is het schikt na een acnekuur met fruitzuren wanneer de pustels en ontstekingen in de huid minder tot nauwelijks aanwezig zijn. Zo kunnen de rode ‘restplekjes’ verminderd worden en acnelittekens behandeld worden voor een optimaal resultaat.

Prijslijst

Acne behandeling 1:

Alleen dieptereiniging

€ 45,-

Acne behandeling 2:

Dieptereiniging + peeling

€ 65,-
acnebehandeling
acnebehandeling

Behandeling pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn er in alle soorten en maten en kunnen erg storend zijn voor patiënten. Onze huidtherapeute behandeld allerlei soorten pigmentvlekken/stoornissen succesvol door middel van lasertherapie. Een laserbehandeling voor pigmentvlekken helpt u snel, relatief pijnloos en effectief uw pigmentvlekken verminderen.

Waarom laserbehandeling bij pigmentvlekken?

Wilt u uw pigmentvlekken laten verminderen? Deze huidaandoening is door middel van lasertherapie goed te behandelen. Een laserbehandeling is de meest geschikte manier om pigment te behandelen, omdat er tot op de millimeter bepaald kan worden welk gebied aangepakt moet worden. Met laser ontstaat er een mogelijkheid om effectief in een diepere huidlaag te behandelen. Door middel van een speciale golflengte wordt er één specifiek doel in de huid bereikt zoals pigment. Omdat de laser selectief te werk gaat wordt het omliggende weefsel niet beschadigd. Onze huidtherapeute werkt voor de laserbehandeling van pigmentvlekken met de KTP/Iridex/Yellow laser of IPL lasertherapie. Deze lasers worden ook gebruikt bij de behandeling van vatenrosacea en diffuse roodheid. Bij deze lasertypes wordt het pigment dusdanig verhit door de laser, dat het pigment vervolgens afgevoerd kan worden door het lichaam.

De volgende pigmentvlekken behandelen wij: lentigo solaris, epheliden, café au lait, melasma, en congenitale naevus.

Prijslijst

Proef pigment€ 50,- eenmalig
Enkele vlekjes€ 85,- p.b.
Pigment klein tot middelgroot gebied€ 150,-/250,- p.b.
Pigment hele gelaat€ 150,-/250,- p.b.
Sproeten€ 120,-/150,- p.b.
before
after

Na de pigmentvlekken behandeling kan de huid wat rood zijn van de warmte, u krijgt daarom een koelpack van de huidtherapeut. De roodheid trekt vaak na enkele uren weer weg. Tijdens het behandeltraject van pigmentvlekken dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Wij adviseren om tot 4 dagen na de behandeling niet naar de sauna te gaan.

Na de pigmentvlekken behandeling kan de huid wat rood zijn van de warmte, u krijgt daarom een koelpack van de huidtherapeut. De roodheid trekt vaak na enkele uren weer weg. Tijdens het behandeltraject van pigmentvlekken dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Wij adviseren om tot 4 dagen na de behandeling niet naar de sauna te gaan.

Om de huidaandoening pigmentvlekken goed te verminderen zijn er gemiddeld twee tot drie laserbehandelingen nodig. Het kan ook zijn dat de pigmentvlek al na 1 tot 2 laserbehandelingen weer mooi weg trekt. Tijdens het intakegesprek stellen onze huidtherapeuten een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over het aantal behandelingen, nazorg en kosten. Het te verwachten resultaat wordt uitgebreid besproken tijdens het intakegesprek. De huidtherapeut zal een realistisch beeld geven. Over het algemeen verminderen laserbehandelingen de kleur van de pigmentvlek. Helaas kunnen wij niet garanderen dat de pigmentvlek nooit meer terugkomt, pigment kan altijd getriggerd worden door de zon. Wij adviseren in sommige gevallen 1-2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling te doen.

Litteken behandeling

Littekens komen vaak voor. Van simpele littekens die zijn ontstaan door een val, tot complexe brandwondenlittekens, littekens die zijn ontstaan na een operatie of keloïd littekens. Iedere litteken is anders dus heeft een andere behandeling nodig. Door middel van een gratis intakegesprek kunnen wij u een realistisch beeld geven van welke littekenbehandeling voor u geschikt is en wat het resultaat hiervan zal zijn.

 

Microdermabrasie
Microdermabrasie betekend de huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau.
Onder hoge druk worden er microkristallen over de huid geslepen. Hierdoor kunnen we op zeer gecontroleerde wijze de dode huidcellen van de huid afschuren. Door dit te doen stimmuleren we uw huid om weer nieuwe, gezonde huidcellen aan te maken. Uw huid wordt hierdoor gestimuleerd om het litteken opnieuw te laten herstellen. Microdermabrasie is hierdoor erg geschikt voor oppervlakkige (acné) littekens.

 

Microneedling
Bij de microneedling behandeling maken we op gecontroleerde wijze met zeer fijne chirurgische naaldjes microkanaaltjes in de huid. Hierdoor kunnen de werkstoffen die wij gebruiken tijdens de behandeling precies op de juiste plek in de huid terecht komen. Als u een litteken heeft gaat uw huid druk aan de slag met het genezen van uw huid. Hierbij kan de huid soms een foutje maken waardoor het litteken hobbelig, opvallend en niet mooi is genezen. Met microneedling maken wij minuscule wondjes in de huid op zeer gecontroleerd wijze. Omdat dit op zeer gecontroleerde wijze beschadigd wordt, wordt uw huid gestimuleerd om de wondgenezing opnieuw te stimmuleren. Hierdoor zien we dat ‘foutjes’ in het litteken hersteld worden. Uw litteken wordt hierdoor zachter qua structuur en kleur en hierdoor minder opvallend.
Bij een microneedling behandeling voor littekens adviseren we om minimaal een kuurbehandeling te ondergaan van 3 behandeling met een interval van 2 weken.

acne littekens microneedling

Rosacea-, couperose- en vaatbehandelingen

Couperose laserbehandeling
Ons lichaam bestaat uit duizenden kleine bloedvaatjes. Als er meerdere rode vaatjes te zien zijn in het gezicht, wordt er gesproken van couperose. De huidaandoening couperose wordt succesvol behandeld door onze huidtherapeute met de vaatlaser. Ontdek de mogelijkheden van een couperose laserbehandeling.

Waarom een couperose laserbehandeling?

Wilt u uw couperose laten verminderen? Een laserbehandeling bij couperose is de meest geschikte en efficiënte manier om couperose te verminderen, omdat er tot op de millimeter wordt bepaald welk gebied aangepakt moet worden. Met laser ontstaat er een mogelijkheid om effectief in een diepere huidlaag te behandelen. Door middel van een speciale golflengte wordt er één specifiek doel in de huid bereikt zoals de vaatjes. Hierbij wordt de omringende huid niet beschadigd. De meest effectieve manier om couperose te behandelen is door een vaatlaser te gebruiken. Onze huidtherapeute werkt voornamelijk met de de KTP/Iridex/Yellow laser, de IPL laser of 1064 nd-Yag laser. Tijdens het intakegesprek bepaalt de huidtherapeut welke apparaat het meest geschikt is om de couperose behandeling mee te starten. Het laserlicht absorbeert in hemoglobine in de vaten. Door de energie wordt dit dusdanig verwarmd, zodat de vaten aan elkaar gaan plakken. Het natuurlijke genezingsproces zorgt ervoor dat de vaten verwijderd worden in het lichaam en de roodheid verdwijnt.

Prijslijst

*Onderstaande prijzen zijn indicatieprijzen. De exacte prijs wordt tijdens het intakegesprek bepaald en is afhankelijk van de ernst en grootte.

Gehele gelaat€ 250,- p.b.
Neus en wangen€ 200,- p.b.
Wangen klein€ 150,- p.b.
Wangen groot€ 200,- p.b.
Neus€ 100,- p.b.
Enkele gesprongen vaatjes€ 100,- p.b.

Rosacea laserbehandeling
Rosacea kan niet alleen een cosmetisch storende huidaandoening zijn, maar ook pijnlijk. Onze huidtherapeute behandeld rosacea succesvol door middel van IPL- en vaatlasertherapie. Lees meer over onze rosacea laserbehandeling.

Waarom een rosacea laserbehandeling?
Wilt u uw rosacea laten verminderen? Deze huidaandoening is goed te behandelen met lasertherapie. Wij behandelen rosacea door middel van een vaatlaser of een IPL-laser. De KTP/Iridex/Yellow vaatlaser is zo nauwkeurig, dat het alleen reageert op de haarvaatjes. Door de vorming van warmte wordt het vaatje zo verwarmd dat de vaatwanden coaguleren en binnen enkele dagen door het lichaam worden verwijderd. Bij de IPL laser worden er pulsen afgegeven op de huid. De pulsen behandelen een groter huidoppervlak. Vaak hebben mensen bij rosacea last van grote ‘plakkaten’ van roodheid. IPL lasertherapie is ook goed geschikt voor diffuse roodheid.

Prijslijst

*Onderstaande prijzen zijn indicatieprijzen. De exacte prijs wordt tijdens het intakegesprek bepaald en is afhankelijk van de ernst en grootte.

Gehele gelaat€ 250,- p.b.
Neus en wangen€ 200,- p.b.
Wangen klein€ 150,- p.b.
Wangen groot€ 200,- p.b.
Neus€ 100,- p.b.
Enkele gesprongen vaatjes€ 100,- p.b.

Vaatbehandeling
Heeft u last van storende teleangiëctastieën (vaatjes) of roodheid in het gezicht? Deze huidaandoening wordt succesvol behandeld door onze huidtherapeute dankzij de vaatbehandeling.

Waarom een vaatbehandeling?
Wilt u uw teleangiëctastieën (vaatjes) laten verminderen? Lasertherapie is een zeer geschikte manier om deze huidaandoening te behandelen. Voor de behandeling van teleangiëctastieën werken we met verschillende lasers, namelijk de KTP/Iridex/Yellow laser, de IPL laser of 1064 nd-Yag laser. Het kenmerk van dit type lasers is dat de lichtbundel zo nauwkeurig is, dat deze alleen reageert op de haarvaatjes. Door de vorming van warmte wordt het vaatje zo verwarmd dat de vaatwanden coaguleren en binnen enkele dagen door het lichaam worden verwijderd. De vaatbehandeling brengt geen schade aan de overige huid. Tijdens het intakegesprek bepaalt de huidtherapeut welke apparaat het meest geschikt is om de teleangiëctastieën behandeling mee te starten. Het laserlicht absorbeert in hemoglobine in de vaten. Door de energie wordt dit dusdanig verwarmd, zodat de vaten aan elkaar gaan plakken. Het natuurlijke genezingsproces zorgt ervoor dat de vaten verwijderd worden in het lichaam en de roodheid verdwijnt.

Voor de volgende huidaandoeningen is een vaatbehandeling mogelijk:

  • Couperose
  • Spider naevus
  • Teleangiëctastieën
  • Rosacea
  • Diffuse roodheid
  • Beenvaatjes
  • Lipangioom
  • Hemangioom
  • Wijnvlek

Prijslijst

Gehele gelaat€ 250,- p.b.
Neus en wangen€ 200,- p.b.
Wangen€ 150,-/200,- p.b.
Neus€ 100,- p.b.
Spider naevi€ 70,-/85,- p.b.
Enkele gesprongen vaatjes€ 100,- p.b.
before
after
before
after

Rimpel- / huidverstevigende behandeling

Naarmate we ouder worden ontstaan er rimpels in de huid. Sommigen storen zich daar meer aan dan anderen. Rimpels kunnen variëren van fijne lijntjes tot diepe groeven in het gezicht. Wij bieden verschillende effectieve behandelmethoden aan voor huidverjonging.

 

Microdermabrasie
Microdermabrasie betekend de huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau.
Onder hoge druk worden er microkristallen over de huid geslepen. Hierdoor kunnen we op zeer gecontroleerde wijze de dode huidcellen van de huid afschuren. Door dit te doen stimuleren we uw huid om weer nieuwe, gezonde huidcellen aan te maken waardoor fijne lijntjes vervagen.

 

Bindweefselmassage
De bindweefselmassage is een massagetechniek gericht op het onderhuids bindweefsel. De bindweefselmassage kunt u alleen in het gelaat laten doen maar ook in de hals en op het decolleté. Door het bindweefsel onder de huid te ‘kneden’ stimuleren we de aanmaak van collageen en elastine en verstevigen we het onderhuids bindweefsel. Hierdoor verdwijnen fijne lijntjes. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verstrakken van de contouren in uw gezicht. Het geeft versteviging aan de huid.

 

Microneedling
Bij de microneedling behandeling maken we op gecontroleerde wijze met zeer fijne chirurgische naaldjes microkanaaltjes in de huid. Hierdoor kunnen de werkstoffen die wij gebruiken tijdens de behandeling precies op de juiste plek in de huid terecht komen. Wij maken gebruik van de ‘Phi Bright’ technologie. Hierbij voeren wij uw huidtype nauwkeurig in onze app waarna er een cocktail van werkzame stoffen speciaal voor u wordt samen gesteld. Er zijn 15 verschillende werkstoffen. Door dit specifiek voor u samen te stellen wordt de werkstoffen op unieke wijze aan uw huidtype aangepast. Zo kunnen we iedereen een behandeling op maat geven.
Naast de werkstoffen die wij toepassen heeft microneedling op zich al een zeer verstevigende werking op de huid. Rimpels verminderen zichtbaar naar 1 à 3 behandelingen. We adviseren om minimaal een kuur van 3 behandelingen te ondergaan voor een optimaal resultaat van de behandeling.

Anti-aging d.m.v. microneedling

Laser therapie
Onze huidtherapeute biedt ook huidverstevigende behandelingen aan door middel van lasertherapie. Voor meer informatie hierover kan je een gratis intakegesprek inplannen bij Nina.

Tatoeage verwijderen

Wilt u van uw tattoo of ‘oude’ permanente make-up af? Hierbij kunnen wij u helpen.
De PicoLO® laser  geeft zeer snel warmte af in de huid, waardoor de inkt verwarmd wordt en verpulvert. De laser schiet de inkt van de tatoeage of permanente make-up in extreem kleine stukjes, waardoor het lichaam dit kan afvoeren in een tijdsbestek van ongeveer 8 weken. Laat uw tattoo of permanente make-up eerst even aan ons zien middels een intakegesprek bij Nina. Zo kan er een inschatting gemaakt worden van het aantal behandelingen en de kosten.

Plekjes & Vlekjes

Wratten behandeling

Waarom een wratten laserbehandeling?

Wilt u uw wratten laten verminderen? Wratten kunnen in de loop der tijd vanzelf verdwijnen, maar sommige wratten kunnen zo hardnekkig zijn waardoor een laserbehandeling wenselijk is. Vaak hebben patiënten al van alles geprobeerd, denk aan bevriezen of aanstippen, zonder resultaat. Alle behandelingen zijn erop gericht om het weefsel van de wratten te verwijderen en hiermee ook het virus te doden. Onze huidtherapeute behandeld wratten succesvol door middel van lasertherapie. Een laserbehandeling is de meest effectieve wratten behandeling omdat de laser specifiek de wrat kan aanpakken. In tegenstelling tot bij het gebruik van stikstof of het wegsnijden van de wrat, is er bij het laseren minder kans op een litteken of kuiltje.

Prijslijst

Proef€ 50,- p.b.
Handen klein€ 100,- p.b.
Handen groot€ 150,- p.b.
Voeten klein€ 150,- p.b.
Voeten groot€ 200,- p.b.

Moedervlek

Dermale naevus (moedervlek) laserbehandeling

Dermale naevi (moedervlekken) kunnen met toestemming van de arts behandeld worden door middel van lasertherapie. Doordat onze huidtherapeuten samenwerken met artsen in 9 ziekenhuizen, behandelen zij dagelijks patiënten die hun dermale naevi/ moedervlekken willen verminderen. Ontdek de mogelijkheden van een dermale naevus laserbehandeling.

Prijslijst

Dermale naevus klein€ 80,- p.b.
Dermale naevus groot€ 100,- p.b.

 

Spider naevus behandeling

Een spider naevus kan als storend ervaren worden door patiënten. Vaak zijn patiënten het zat om de plekjes te moeten camoufleren. Lasertherapie is een zeer effectieve manier om de spider naevus te behandelen. Ontdek de mogelijkheden van een laserbehandeling om uw spider naevus of rood puntje in het gezicht te verminderen.

Prijslijst

Spider naevi€ 70,-/85,- p.b.
Meerdere spidersVanaf € 100,- p.b.

 

Rhinophyma behandeling

Heeft u last van een rhinophyma neus? Ontdek de mogelijkheden van een rhinophyma laserbehandeling. De huidaandoening rhinophyma kon voorheen alleen door chirurgische ingrepen worden behandeld. Tegenwoordig behandelen onze huidtherapeuten deze huidziekte met een CO2 laser. De meest veilige en effectieve methode om een rhinophyma neus tegen te gaan.

Prijslijst

Rhinophyma neus klein€ 200,- p.b.
Rhinophyma neus groot€ 250,- p.b.

 

Angiofibroom

Waarom een angiofibroom laserbehandeling?

Wilt u een angiofibroom of andere bultjes laten verminderen? U kunt ervoor kiezen om deze huidaandoening met lasertherapie te laten behandelen in plaats van weg te laten snijden bij een dermatoloog. Tijdens de laserbehandeling van de angiofibroom worden zowel de vaatjes in het angiofibroom als het bindweefsel (verheven plek) behandeld. Het voordeel van laseren is dat u er geen littekens aan overhoudt. Bovendien is het een snelle, relatief pijnloze behandeling.

Prijslijst

Angiofibroom klein€ 60,- p.b.
Angiofibroom groot€ 80,- p.b.
Angiofibromen klein gebied€ 120,- p.b.
Angiofibromen groot gebied€ 220,- p.b.

 

Sinus pilonidas (ingegroeide haar)

Wilt u uw sinus pilonidalis laten verminderen? Om te voorkomen dat de haren ingroeien in de bilspleet behandelen onze huidtherapeuten deze vervelende huidaandoening met lasertherapie. Voor de behandeling maken wij gebruik van de Light Sheer Diode laser. Het kenmerk van dit lasertype is dat de haarzakjes vernietigd worden, waardoor er geen nieuwe haren kunnen groeien en de ontstekingen minder snel terugkomen.

Prijslijst

Sinus pilonidalis enkele haar€ 90,- p.b.
Groter oppervlak ontharen€ 120,- p.b.

Hemangioom laserbehandeling

Een hemangioom oftewel een aardbeivlek kan gemakkelijk behandelt worden door middel van lasertherapie. Onze huidtherapeuten helpen u binnen elke minuten van het storende vlekje af, zonder omringend weefsel te beschadigen.

Prijslijst

Kleine hemangioom€ 65,- p.b.
Grote hemangioom€ 80,- p.b.

Lipangioom behandeling

Een lipangioom oftewel een venous lake is gemakkelijk te verhelpen door middel van lasertherapie. Onze huidtherapeuten helpen u binnen enkele minuten van het storende plekje af, zonder omringend weefsel te beschadigen.

Prijslijst

Lipangioom€ 80,- p.b.

Schimmelnagel behandeling

Schimmelnagels zijn een hardnekkig probleem. Vaak hebben patiënten al van alles geprobeerd zonder resultaat. Het laseren van schimmelnagels is vaak de meest effectieve behandeling met het meeste kans op resultaat.

Prijslijst

1 nagel€ 50,- p.b.
2 nagels€ 100,- p.b.
4 nagels€ 150,- p.b.
10 nagels€ 200,- p.b.

Syringomen behandeling

Syringomen kunnen gemakkelijk behandeld worden door middel van lasertherapie. Onze huidtherapeuten helpen u binnen elke minuten van de storende syringomen af zonder omringend weefsel te beschadigen.

Prijslijst

Enkele plekjes€ 80,- p.b.
Ogen klein gebied€ 150,- p.b.
Ogen groot gebied€ 200,- p.b