Afspraak & contact

Ons team

Medisch schoonheidsspecialiste dermatologie / Eigenaresse

Danique

Hi ik ben Danique, eigenaresse van DANIQ cosmedical beautysalon. In 2015 ben ik mijn salon gestart, ik gaf voornamelijk wenkbrauwstyling-, visagie- en gezichtsbehandelingen. Daarna ben ik gestart met het plaatsen van permanente make-up wat ook een echte passie van mij blijkt te zijn.

Vervolgens ben ik de opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie gestart omdat ik meer wou weten over bepaalde plekjes en vlekjes die ik zag en mij hier meer in wou verdiepen. Nu is de schoonheidssalon uitgegroeid tot een cosmedical beautysalon.

Ik doe voornamelijk de huidverbeterende behandelingen en de permanente make-up behandelingen in de salon. Daarnaast geef ik trainingen in wenkbrauwstyling en permanente make-up. Ook examineer ik voor de Schoonheidsopleiding op het ROC in Almelo. Ik oefen mijn vak met veel passie en liefde uit en deel mijn kennis ook graag met anderen.

schoonheidsspecialiste

Lotte

Hi, ik ben Lotte en werkzaam bij DANIQ Cosmedical beautysalon. In 2019 ben ik begonnen in de salon als stagiaire en sinds 2020 mag iedereen mij officieel schoonheidsspecialiste noemen. Ik heb het hier altijd enorm naar mijn zin gehad en ben er trots op dat ik hier nog steeds met veel plezier mijn beroep mag blijven uitoefenen!

Een jaar geleden ben ik begonnen met wat nu echt een passie voor mij geworden is, namelijk het zetten van wimperextensions.

Daarnaast geef ik met enthousiasme verschillende soorten behandelingen. De gezichts- en lichaambehandeling ter ontspanning, maar ook het verzorgen van wenkbrauwen en natuurlijk de lashlifting.

Ik hoop iedereen vaak te mogen gaan behandelen in de salon en jullie met een glimlach zien vertrekken, met het gewenste resultaat!

schoonheidsspecialiste

Rianne

Hi, ik ben Rianne en ik sluit mij vol enthousiasme aan bij het team van DANIQ. Sinds 2008 beoefen ik het vak schoonheidsspecialiste.
Je kan bij mij terecht voor verschillende behandelingen, met name diverse gezichtsbehandelingen en huidverbeterende behandelingen.

schoonheidsspecialiste

Yief

In 2013 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Ik ben een aantal jaar werkzaam geweest in de zorg, kappersbranche & schoonheidsbranche. Hiervan past de schoonheidsbranche het beste bij mij en wil ik mij hier nu volledig op richten.
.
Met veel enthousiasme sluit ik mij aan bij het team van Daniq. Je kan diverse gezichtsbehandelingen bij mij boeken en het verzorgen van de wenkbrauwen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het zetten van permanente eyeliners wat inmiddels een grote passie is geworden.

Gastvrouw

Celine

Ik ben Celine en ik ben werkzaam bij DANIQ als gastvrouw en ben aanwezig voor overige werkzaamheden achter de schermen. Elke zaterdag sta ik voor u klaar zodat u zonder afspraak binnen kan komen lopen om bijvoorbeeld producten op te halen, een afspraak te maken of wat te vragen. Ik kijk er naar uit u te mogen ontvangen.

Huidtherapeut

Nina

Hi! Ik ben Nina en ik ben huidtherapeut bij Medi Skin Care. Een maal per maand kom ik op de vrijdag langs met onder andere verschillende hoogwaardige laserapparatuur, waarmee ik verschillende huidaandoeningen effectief kan behandelen. Denk hierbij aan couperose, ontharen, pigment en goedaardige huidplekjes. Wij werken in 9 ziekenhuizen door heel Nederland samen met dermatologen op de dermatologie poli, waaronder ook het Deventer ziekenhuis. Het is mijn passie om mensen snel en effectief te helpen met huidproblemen, waardoor zij weer lekkerder in hun vel gaan zitten. Ik kom oorspronkelijk uit Nijverdal, dus ik ga met heel veel plezier elke maand vanuit Utrecht terug naar mijn roots om jullie te helpen. Wil jij graag gratis en vrijblijvend advies? Hopelijk zie ik je dan snel bij Daniq!