ALLE BEHANDELINGEN

Wenkbrauwen

Hennabrows

Bent u nog niet toe aan permanente make-up maar wilt u wel een zo lang mogelijk houdbaar resultaat van uw wenkbrauwbehandeling? Dan is Henna Brows wat voor u!

Met de Henna kunnen we het tattoo effect creëren maar dan tijdelijk. De Henna kleuring kleurt niet alleen uw wenkbrauwhaartjes maar ook uw huid mee. Doordat de huid meegekleurd wordt kunnen wij uw vorm aanpassen. Zo kunnen we uw wenkbrauwen symmetrisch maken, breder maken en zeker voller laten ogen. Onze Henna heeft 8 verschillende kleuren, zo is er voor iedereen een geschikte kleur. De houdbaarheid van de Henna op de huid verschilt tussen de 5 tot 15 dagen. Dit is afhankelijk van de kleurkeuze, het huidtype en hoe u er mee omgaat. De kleur in de haartjes blijft 5 tot 8 weken zitten.

Wanneer mag u geen Henna Brows laten zetten?

  • Wanneer u een PPD allergie hebt. Dit is een stofje wat onder andere ook in bruine haarverf zit
  • Wanneer u eczeem hebt op het te behandelende gebied
  • Wanneer de huid in en rondom de wenkbrauwen beschadigd is
  • Zwangerschap in overleg

Henna Brows incl. waxen

€ 32,50

Waxen & Verven Wenkbrauwen

Het is mogelijk om bij ons je wenkbrauwen te laten stylen met ‘gewone’ verf en met ‘henna’ verf.

De ‘gewone’ verf geeft een wat natuurlijkere look aan je wenkbrauwen. Hierbij komt er de eerste dag een licht waasje op de huid te zitten van de kleur maar deze vervaagd met één à twee dagen.

Bij Henna is dit anders!
Hierbij kleuren we niet alleen de haartjes, maar ook de huid mee!

Hierdoor kunnen we de wenkbrauwen een extra strak en gepoederd effect geven.

De houdbaarheid van zowel gewone verf als henna is per persoon verschillend. Dit is erg afhankelijk van uw haarstructuur, de kleur die gekozen wordt, uw huidtype en hoe u er mee omgaat.

Daarnaast waxen wij de wenkbrauwen met Lycon wax. Dit is één van de meest milde waxsoorten voor de huid. Onder de wax wordt namelijk een laagje olie aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de wax niet aan de huid hecht waardoor de waxbehandeling ook op de meest gevoelige huidtypen gebruikt kan worden.

Browlift

Bij de browlift behandeling worden uw haartjes in de gewenste haarrichting gevormd. Hierdoor kunnen we zorgen dat gekrulde wenkbrauwhaartjes weer recht gaan zitten. Ook kunnen uw wenkbrauwen bijna twee keer zo breed gemaakt worden. Omdat soms de haartjes naar beneden of naar elkaar toe gericht staan kunnen de wenkbrauwen smal ogen. We borstelen u haartjes dan mooi omhoog, hierdoor krijgt u een open blik en een volle ‘fluffy’ wenkbrauw. Wanneer nodig verven we daarna de haartjes ook waardoor uw wenkbrauwen nog voller ogen.

Semi permanente make-up wenkbrauwen

Wij bieden ook verschillende technieken van semi permanente make-up wenkbrauwen aan. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

wenkbrauwen

Prijslijst

Henna Brows incl. waxen/epileren
€ 32,50

Henna Brows incl. waxen/epileren | 30 minuten

Hybride Brows & waxen/epileren
€ 32,50

Hybride Brows & waxen/epileren | 30 minuten

Wenkbrauwen verven + waxen/epileren
€ 27,95

Wenkbrauwen verven + waxen/epileren | 35 minuten

Wenkbrauwen waxen/epileren
€ 17,50

Wenkbrauwen waxen/epileren | 25 minuten

Browlamination & Hybride verf & Waxen/epileren
€ 61,95

Browlamination & Hybride verf & Waxen/epileren | 50 minuten

Browlamination & Verven & Waxen/epileren
€ 57,50

Browlamination & Verven & Waxen/epileren | 50 minuten