DANIQ ACADEMY

Masterclass microblading

Masterclass Microblading Hairstroketechniek Manual Perfection

Deze Masterclass is bedoeld voor Microblading Artiesten die extra tips & tricks nodig hebben om hun werk te perfectioneren.

“In 2019 ben ik, Danique Mulder, gestart met het zetten van Microblading. Vanaf dat moment heb ik zoveel mogelijk behandelingen gegeven en ervaring op gedaan. Met de juiste support, motivatie en precisie kan je met elke behandeling die je doet weer een stapje vooruit gaan en zo je werk verfijnen. Het vergt veel geduld en ervaring.

In 2021 heb ik meegedaan aan WULOP. Dit is een Wereldwijde wedstrijd voor permanente make-up. Nadat ik in de halve finale in de categorie Microblading Hairstoketechniek manual van de Benelux op de eerste plaats ben geëindigd, mocht ik de Benelux vertegenwoordigen op het Wereldkampioenschap. Het was een ontzettend gave ervaring en een mooie bekroning op mijn werk. Doordat ik zelf nu weet dat kleine tips & tricks echt het verschil maken in je werk, wil ik mijn ervaring met jullie delen. Waar loop je tegenaan? Waarom kom je niet verder? Wij gaan hier samen achter komen!”

n1 benelux microblading hairstrokes

DANIQUE MULDER

Inhoud masterclass

Kleurkeuzes

Zijn jouw klanten niet tevreden over het resultaat van de behandeling omdat de geheelde resultaten anders zijn dan verwacht? Dit kan met je kleurkeuzes in combinatie met hoe jij werkt te maken hebben. Tijdens de Masterclass wordt er gekeken naar hoe jij werkt en hoe je je kleurkeuze hierop aan kan passen.

Fast browmapping

Besteed jij een groot deel van je behandeling aan het voortekenen van de wenkbrauwen en ben je daarna nog niet tevreden? Leer Fast Browmapping. We laten je zien hoe je heel snel en eenvoudig een strak voorgetekende wenkbrauw creëert.

Merk onafhankelijk

Zelf werken wij met de blades en pigmenten van Phibrows. Voor deze Masterclass maakt het niet uit waar jij mee werkt. Tijdens deze Masterclass kan je onze producten gebruiken maar ook die van jezelf als je dit fijner vindt. Neem je eigen producten mee zodat wij kunnen zien waar jij normaal mee werkt. Dit gaat dan om de pigmenten en de blades. Verder zijn alle producten die jij nodig bent tijdens de behandeling aanwezig.

Pigmentvulling

Pigmentvulling is een erg belangrijk onderdeel van jouw behandeling. Komen jouw klanten terug na de eerste zetting en is er bijna niets meer te zien van jouw mooie resultaat na de eerste zetting? Dan kan het zijn dat je pigmentvulling niet goed is. Zorg dat je pigmentvulling goed zit en je mooie werk niet voor niets is!

Online support

Na deze Masterclass sta jij er niet alleen voor. Je kan altijd bij ons terecht voor vragen en om je mooie resultaten te delen!

Informatie

Voor wie
Deze Masterclass is bedoeld voor Microblading Artiesten die extra tips & tricks nodig hebben om hun werk te perfectioneren.

Kosten
De kosten van de Masterclass zijn €450,- excl. btw. Je ontvangt na de Masterclass een DANIQ microblading perfection certificaat.*
*Phibrows Artiesten ontvangen ook een PhiBrows Monitoring certificaat.

Model

Wij zorgen dat er een model aanwezig is tijdens de Masterclass.

Locatie

DANIQ Academy – DANIQ cosmedical beautysalon
Marktstraat 76
8102 CL RAALTE
Overijssel

Parkeren

Vrij parkeren
Onze locatie is gevestigd aan de Markstraat 76 in Raalte. Tegenover onze locatie is een ruime parkeergeleigenheid. Aan de Marktstraat / Kuipersraat kan je vrij parkeren voor onbepaalde tijd.

Parkeergarage Het Schip
Je kan parkeren in Parkeergarage Het Schip aan de Markstraat 24. Hier is het gebruik van de blauwe parkeerkaart verplicht.

masterclass
masterclass

Aanmelden

Aanmelden kan door middel van onderstaand aanmeldformulier. Datum in overleg in verband met 1 op 1 training.

    Ik gebruik voor de microblading behandeling het volgende merk