ALLE BEHANDELINGEN

Meet & Treat

Meet & Treat

Bent u onlangs bij ons in de salon geweest, dan heeft u het vast al zien staan. Ons gloednieuwe Huidanalyse systeem. Een goed behandeladvies begint met een goede huidanalyse.

Met onze Eve-M Huidanalyse systeem kunnen wij foto’s maken van de verschillende huidlagen die uw huid heeft. Hierdoor kunnen wij nog veel preciezer uw huid meten waardoor wij u van een uitgebreid advies kunnen voorzien van productgebruik tot behandeladviezen.

Graag willen wij u uitnodigen voor de Meet & Treat. Tijdens deze afspraak maken wij huidscan en bespreken wij dit uitgebreid met u. Aan de hand van deze huidscan en uw eigen huidwensen stellen we samen een behandelplan samen. Wij voorzien u van advies over behandeling en bijpassend product. Na het bespreken van de huidanalyse voeren wij een ontspannende Go & Glow behandeling uit waarbij wij uw huid kunnen voelen en we kunnen zien hoe u huid op de verschillende producten reageert.

Heeft u al veel verschillende behandelingen bij ons gedaan of juist nog nooit? Het maakt niet uit. De Meet & Treat is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in een goede verzorging van de huid.

Voor alle huidtypen

€ 75,-